Käsin valmistettuja seniori-huonekaluja myös mittatilaustyönä

Vuodesta 1957

Seniorituotteita mittojesi mukaan

Olemme standardituotteidemme lisäksi toteuttaneet useita erilaisia mittatilaustöitä erilaisiin kohteisiin. Paljon kysytään esimerkiksi mittatilaushuonekaluja senioreille. Mittatilaushuonekaluja saat, joko yksittäisinä tai voimme valmistaa niitä isommankin sarjan.

Seniori tarvitsee monesti normaalia korkeamman sängyn, sängystä ylösnousemista helpottavan nousutuen, moottoripohjan ja muita lisävarusteita. Kaikista sänkymalleistamme, yöpöydistämme ja tuoleistamme on tarjolla myös korotetut seniorimallit ja niiden lisävarusteet, joista voit valita juuri sinulle sopivin mitoin ja lisävarustein tehdyn kokoonpanon.

Valmistamme tuotteita myös mittatilauksesta

Täytä alla oleva lomake tai soita meille, niin keskustellaan tarpeistasi.

Antti Talvitie 050 553 3197

Mittatilaushuojekaluja senioreille

Historia

Olemme pieni mutta joustava yritys. Tuotantomme muuntuu asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Vuosikymmenten aikana syntynyt hyvä materiaalituntemus ja ammattitaito sekä pitkäaikaiset luotettavat ja laadukkaat materiaalitoimittajat takaavat asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen.

Olemme kotimainen perheyritys

Vuosikymmenten kuluessa olemme erikoistuneet valmistamaan huonekaluja kotimaisesta koivusta. Kehittämämme oman malliston tuotteet ovat avainlipputuotteita, mikä on osoituksena suomalaisesta työstä ja laadusta. Osaamistamme ovat myös erilaiset projektitoimitukset ja mittatilauskalusteiden valmistus asiakaan omien toiveiden mukaisesti.

Yrityksemme toimintaperiaatteita ovat korkea laatu, toimitusvarmuus, kotimaisuus sekä asiakkaan tarpeiden ja pohjalaisen puuseppäperinteen kunnioittaminen. Perus seniorimalliston lisäksi valmistamme mittatilaushuonekaluja senioreille ja miksei myös muiden tarpeisiin. Katso vakiovalikoimamme tästä.

Soita meille numeroon: 050 553 3197 ja kysy lisää mittatilaustuotteistamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!