Suomalaisia huonekaluja vuodesta 1957

Seniorituotteet

Seniori tarvitsee monesti normaalia korkeamman sängyn, sängystä ylösnousemista helpottavan nousutuen, moottoripohjan ja muita lisävarusteita. Kaikista sänkymalleistamme, yöpöydistämme ja tuoleistamme on tarjolla myös korotetut seniorimallit ja niiden lisävarusteet, joista voit valita juuri sinulle sopivin mitoin ja lisävarustein tehdyn kokoonpanon.

Patjoja ja petauspatjoja on monen korkuisia ja myös moottorisäätöpohja nostaa patjapinnan korkeutta ja nämä kaikki vaikuttavat sängyn patjapinnan korkeuteen. Keskipituiselle seniorille tai liikuntarajoitteiselle korkeampi 55 – 60 cm patjapinnan korkeus on yleensä hyvä, mutta meiltä saat haluamasi sängyn sentilleen haluamaasi korkeuteen. Kaikista sänkymalleistamme ja kaikista kokovaihtoehdoistamme parisängyt mukaan lukien saa asiakkaan toiveiden mukaisen korkeuden, joka helpottaa seniorin tai liikuntarajoitteisen elämää. Myös matalammat, pidemmät, lyhyemmät, kapeammat ja leveämmät sängyt onnistuvat.

Sängyn korkeuden noustessa myös yöpöydän korkeuden täytyisi seurata perässä. Yöpöytämalleistamme: Susanna, Sonaatti, Peggy ja Dreams saat myös mittatilauksena tehtyjä korkeuksia.

Tukituoli on erityisesti senioreille ja liikuntarajoitteisille suunniteltu ja sen korkeutta voi lisäksi säätää korotuspaloilla.

Talvitien kaikki seniorituotteet ovat kotimaassa käsin laadukkaasta suomalaisesta koivusta valmistettuja avainlipputuotteita.